Despre noi

Solutii dedicate OANSIBO SAFETYTRANS

OANSIBO SAFETYTRANS SRL este o societate privata cu capital integral romanesc, specializata in transportul intern si international de marfa, avand in prezent un vast portofoliu de clienti din diferite domenii de activitate: alimentatie, comert, agricultura, medical, telecomunicatii si media,constructii, automotive, industrie grea, etc.

Oferim solutii dedicate pentru fiecare client din pozitia de specialist in coordonarea si optimizarea serviciilor.

Cresterea permanenta a satisfactiei clientilor si eficientizarea serviciilor oferite reprezinta una dintre principalele preocupari ale companiei.

Apeland la serviciile companiei OANSIBO SAFETYTRANS SRL aveti garantia ca ati apelat la o echipa de profesionisti care asigura servicii de transport competitive si care mentine o legatura permanenta cu clientii sai.

Prin intermediul partenerilor sai, OANSIBO SAFETYTRANS SRL ofera servicii de transport complete si de calitate: timp optim de deplasare la incarcare/descarcare, implementarea unor solutii complexe de transport multimodal (in care transportul auto poate fi completat de transport maritim/pe calea ferata, servicii vamale, depozitari), transporturi ADR si transporturi speciale, asigurarea marfurilor.